Onko nämä minun tekemiä?

 Moi!

Joskus keväällä, tänä vuonna halusin virkata. Koska muistelin sen olevan helpompaa kun neulominen, kun on viimeksi juuri ja juuri yläkoulussa saanut neulottua vauvan sukat tai vastaavaa kädestä pitäen ohjeistuksella. Siispä itseni tuntien en ihan vielä lähtenyt mitään unikonkukka neulepaita Youtube tutoriaaleja selailemaan läpi. Koska tiedän, että onnistuisin sellaisessa ehkä kädestä pitäen, että joku opettaja tai käsityöohjaaja näyttäisi koko työn alusta loppuun. Silti voisi olla, ettei tulisi edes paidan helmaa. Haluaisin kyllä kovasti sellaisen itsetehdyn hienon neuleen pukea päälleni.

No mutta, muistelin, että virkkaaminen, tavallaan vaan "suoraan" on helppoa. Mutta sekin aloittaessa vei monta käsityötä vinoon, koska muistelin ihan päästäni miten virkataan. Lopulta useamman väärin virkatun, tai vinoon menneen työn jälkeen sain aikaiseksi jotakin, jota voi edes harkita käyttää. Heh heh. Tein muutaman patalapun, jopa käsipyyhkeen/kasvopyyhkeen, jos se on tarpeeksi kosteutta sitova. Sitten pari avaimenperää, pantoja ja itseasiassa päällystin pari ponnaria paksummiksi "scrunchie" tyylisiksi pompuloiksi. Ainiin tein myös isosta, paksusta ontelokuteesta pienen maton. Sekä ontelokuteesta isomman suoran maton. Mutta hei, kuvia tekstin päätteeksi. ❤👇

Tämä virkkaaminen, veikkaan, että neulominen samalla tavalla vie muuten hyvin illat, jos haluaa aikaa kuluttaa, vaikkapa tv:tä katsoessa. Itsehän tykkään tehdä juurikin samalla. En osaa katsoa telkkaria montaa tuntia putkeen ilman jotain tekemistä ohella. 
















Kommentit

Suositut tekstit