Maalaaminen

Moikka! 💛

Olen jo useamman vuoden maalannut jatkuvasti akryylivärimaalauksia, välillä myös vesiväreillä. Lähinnä ohuille, valkoisille kaupan maalauspohjille tehtyjä. Voisin tehdä niistäkin erillisen postauksen tai niistä riittää varmasti useampikin. Minulla on paljon maalauksia kaapissani, sekä välillä esillä kodissani.

Näin Suomalaisessa kirjakaupassa muutama viikko sitten tällaisen canvastaulupohjan, jossa on valmis kuva ja numeroidut alueet. Päätin ostaa sen vaihteluksi, itse kokonaan maalaamilleni tauluille. Paketissa tuli valmis taulupohja, maalit sekä neljä pensseliä. Maksoi noin. 20 euroa. Mielestäni ihan sopivan hintainen tuon kokoiseksi tauluksi + muut tarvikkeet.

Olenkin maalaillut nyt kaksi päivää satunnaisesti aina muutaman tunnin. Nopeasti valmistuu, vaikka alueet ovat pieniä ja olen tehnyt tarkkaa työtä. Tosi kivaa vaihtelua on ollut. Aikaa on uppoutunut useampi tunti ja on ollut kiva maalailla noin monella eri sävyllä pieniä alueita vieri vierekkäin. Ja näitä oli kolmea eri vaihtoehtoa, jos en väärin muista. Tykkäsin kahdesta vaihtoehdosta eniten. Iso suositus, jos ei vaikka muuten tykkää maalailla tyhjälle maalauspohjalle. Sopii todellakin aikuisille tai nuorille. 






Kommentit

Suositut tekstit